cover

Download Songs Man Man only for review course, Buy Cassette or CD / VCD original from the album Man Man or use Personal Tone / I-RING / Ring Back Tone in recognition that they can still work to create other new songs. DMCA Removal Requests Send to
Download Full Album songs For Android Man Man Click Here

Title : Man Man
Description : Damak The Beatmecca
Tittle :Man Man
EP: The act of sampling
Lyric :Damak
Mixed and arranged : Damak
Session done at Bat cave

Lyric
Verse1
Tak pernah in pain,buat aku in vain,
Tapi aku insane, dekat dalam membrain,
In fact,aku anggap pain macam rain,
Memang akan basah,tapi kan boleh salin,

Semua nya kat otak,aku panggil emosi,
Gemuk guna stabilizer stability ku tinggi,
Jadi tak perlu tilam bila hit rock bottom,
Kene jumpa boredom,baru kenal awesome,

Aku anggap susah tu tempat belajar,
Jadi bilaku senang tak kurang ajar,
Sebab nak cabut pokok,pun dari akar,
Siram hati tu jangan sikit,sikit nak bakar,

Hidup ni comedy bukan semua seth rogen,
Tapi bila pasal hip hop,aku hooligan,
sakit ku terus anggap,bak satu pleasure,
It`s all about love baby,tak perlu measure,

Verse 2
Tak perlukan tongkat,tak sakit polio,
Sebab dalam resume,dah siap fort folio,
Aku di didik untuk jadi stereotype,
On the other hand,tak mudah percaya hype,

Perlu intergrasi,tak boleh isolate,
When if so,u shall never elevate,
Motivasi azimat bilaku susah,
Sebab jarang yang nak tolong,bila nak berubah,

Hanya mampu ketap gigi bila tak tahan sakit,
Punca utama yang membuatkan aku bangkit,
kalau bukan dari bawah,korang nak dari mane,
aku bukan malaikat,yang turun dari syurga,

jangan cuba lari,bende ni macam polis,
jadi rancanglah awal-awal,tampalah notis,
nak bagi kau noticed,mesti lekat dekat board,
wat bout plan B, lekat dalam thought,

chorus 2x
kalau tak nak basah,siapkan lah payung,
tak guna hanya ada sampan kalau tak de dayung

kayuh pelan-pelan,3x
tapi biar man-man,
Size : 5.86MB
Duration : 03:12
Like : 14
Play : 2143
Download as MP3 | Fast Download